Data: 2010-05-19
Dodał: Basinka
Przidom obo Młynkowie =o)
Odpowiedz
Data: 2010-05-20
Dodał: Szef
ale żeście sie rozpisali. czau ciocia a hania
Odpowiedz
Dodał: cio.cia
Jeee, czau hania, marek :o) Ale tu je ruszno.To sie bedzie Radkowi podobać.A Radeczku - co z tymi reklamami?
Odpowiedz
Dodał: Hania Z.
No tak czaucie wszyscy a głównie czau Szefie!
Usprawiedliwióm sie na dwie próby (jutro a prziszły pióntek), a ślubujym, że potym uż nie wyniechóm :-)
Odpowiedz
Data: 2010-05-21
Dodał: Radek
Reklamy zmiznom prziszly miesionc. Byla tam 3 miesionczno lhuta jako pokarani za to ze my mieli tela nawszczewnikow. A to wiysz ze se mi to podobo jak se tu tak bulczycie...;-)
Odpowiedz
Data: 2010-05-14
na ty słowioki mogymy jechać na 2 dni 3. - 4.7. myślym że ja, jeśli z tym mocie problem tak napiszcie
Odpowiedz
Data: 2010-05-16
Dodał: Kapelmajster
Kapke problem je, bo tego 3.7. kapela gro, mog bych tam poslac jinszych, ale je to gupi, bo to som fest znomi a chcom tam nas. No pokecomy a uwidzymy.
Odpowiedz
Data: 2010-05-16
Dodał: bibuła
jo nimogym,robota niepusci
Odpowiedz
Data: 2010-05-06
Zapraszam jutro na próbe wszystkich kierzi bedóm wystympować w nowym programie do Żywca, aji starych, poinformujcie pyty wszystkich
zapraszóm aji staronowych jeśli chcóm Basie Młynek Age Holboj, Marka Siedloka ...
Cieszym sie na wszystkich scenariusz przigotowany.
Prziniyście mi pyty na oddani stroje rzeszowski.
Pa,pa
Odpowiedz
Data: 2010-05-07
Dodał: bibuła
witej,to by mie zajimało kdo tyn scenariusz napisoł,jak na ostatni prubie miołes jyny dwa rzóndki...isto zes sie pieknie skupił...
Odpowiedz
Data: 2010-05-14
Dodał: Basinka
Czau Mareczku, prziszla bych rada, ale jo je teraz fort w Olomoucu. Kiedy mocie dalszom probe? Jesli teda eszcze placi zaproszyni =o) ?
Odpowiedz
Data: 2010-05-04
Dziynkujym Ani za fotki z repryzy! Fotki z pruby som we fotogalerii a fotki ze spotkania po repryzie byly rozeslane na wasze maily. Komu nic nieprziszlo, to niech mi posle svoj emailovy kontakt na radeklacny@tiscali.cz
Odpowiedz
Data: 2010-04-30
Dzisio proba a o 18.25 na CT2 kosmopolis
Odpowiedz
Data: 2010-05-02
Dodał: Tu sie żyje bez starości
https://www.ceskatelevize.cz/program/1095908415-kosmopolis.html
Odpowiedz
Data: 2010-04-22
Nigdo nic.... isto zodyn niefocil... :-(
Odpowiedz
Data: 2010-04-22
Dodał: Hania Z.
Tak szup, szup, foteczki dla cioteczki.
A rychleji!
Cio.cia isto pozostanóm jyny wspomnienia.
Odpowiedz